Step Inside the Spectacular House Inside a Hill Villa Vals

The House Inside a Hill Villa Vals, Switzerland is located within a steep slope and is almost entirely hidden underground, giving it a unique and mysterious feel.

@hitherandthither.net

From the exterior, the house appears to be a part of the hill itself, with only a few windows and an entrance to hint at its presence.

@iwan baan

However, upon entering the space, one is greeted with a breathtaking view of the countryside and a modern, sleek interior design that provides a comfortable and cozy atmosphere.

Inside, the House Inside a Hill Villa Vals boasts an impressive open floor plan that utilizes natural light to create a warm and inviting environment.

@iwan baan

Large windows facing the south provide ample sunlight throughout the day, while a sunken living room offers a cozy space for relaxation and entertainment.

@iwan baan

The interior is beautifully designed with a minimalist approach, incorporating natural stone and wood textures to create a harmonious blend with the surrounding landscape.

@iwan baan

The ingenious use of space, light, and materials guides the human experience within the house, providing a tranquil and inviting refuge amidst the beauty of nature.

Share it with friends!

2 thoughts on “Step Inside the Spectacular House Inside a Hill Villa Vals”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top